CATERING

Ens vam iniciar a la cuina fa més de 20 anys des del Teatret de Ventalló, el centre cívic del poble on ens vam encarregar del menjador escolar i el servei de menú i carta durant 13 anys.

Des de la simple elaboració del plat desitjat fins a la totalitat del que demaneu; lloguer de parament, taules i cadires, personal de servei, begudes, decoració...

Tot de manera ágil i senzilla, perque la vostra comoditat és la nostra finalitat, i volem que en els moments més especials pugueu estar pel que us importi de veritat, i ens deixeu encarregar-nos de tot alló que no us vingui de gust.

Pel que fa al menjar estrictament, podeu confeccionar el vostre càtering entre vàries alternatives: Aperitius a peu dret, Entrants i Plats cuinats per menjar a taula i Postres casolanes per rematar un bon àpat.

Aperitius

Assortit d’aperitius adaptats a les vostres preferències, i adaptats al màxim a qualsevol intolerància o alèrgia

Arrossos i Fideuàs

Definitivament els plats estrella de la nostra carta. Preparats al nostre obrador o bé fets in-situ allá on ens demaneu sempre están al punt.

Plats cuinats

Plats de tota la vida i de fusió preparats expressament amb ingredients de proximitat.

Postres

Casolanes al 100% i adaptades a persones amb diferents intoleràncies alimentàries. Definitivament el comoplement perfecte per acabar qualsevol trobada amb un bon gust de boca. Sorbets, flams i púddings, pastissos i mousses no us deixaran indiferents.

Formulari de contacte:

Trataremos tus datos para responder tu consulta. Si aceptas, recibirás comunicaciones comerciales sobre nuestros servicios. Puedes ejercer tus derechos de acceso, rectificación, supresión y oposición, entre otros, según nuestra Política de privacidad.